سايت قاريان قرآن.بزرگترين پايگاه تخصصي قرائت قرآن به زبان فارسي.تلاوت قرآن کریم موسیقی قرآن قرآن و موسیقی تلاوت قرآن قرآن ترجمه قرآن موبایل: تالار گفتمان
khoshbakhti کاربر خوب وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 18 امتياز: 4270 تشکر کرده: 16 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 2 بهمن ماه ، 1388 14:27:06 موضوع مطلب: ۩ معرفی کتاب آمـوزش تجـوید ۩
دوستان من کتابهای زیادی رو در باب تجوید ( نه روخوانی) دیدم ولی هیچ کدوم به اندازه کتابی که الان معرفی میکنم دقیق و فنی و در عین حال ساده و روان نبودند.
کتاب حلیه القرآن سطح 1 و سطح 2 نگارش استاد بزرگوارم دکـــتر محسن موسوی بلده داور بین المللی قرآن
این کتاب هر ساله در نمایشگاه قرآن عرضه میشه و چندین بار هم تجدید چاپ شده.در خیابان انقلاب اطراف دانشگاه تهران هم هست.
morezz کاربر عادی وضعيت: آفلاين 26 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 4260 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 اسفند ماه ، 1388 18:53:11 موضوع مطلب:
بله کتاب بسیار خوبی هست. شاید بهترین منبع برای مسائل تجویدی که به زبان فارسی چاپ شده همین کتاب باشه. البته یک سری نظرات شخصی استاد درش هست که شاید بعضی از متخصصان تجوید قبول نداشته باشند. مثلا صفت انحراف حرف راء و لام از نظر ایشون کاربرد عملی نداره در حالی که بعضی میگن کاربرد عملی داره. و مسائل دیگرمثل نحوه اجرای صفت استطاله در حرف ضاد. ولی در کل خواندن این کتاب رو به همه توصیه می کنم و شاید الان کتابی بهتر از این در زمینه تجوید به زبان فارسی نباشه.