سايت قاريان قرآن.بزرگترين پايگاه تخصصي قرائت قرآن به زبان فارسي.تلاوت قرآن کریم موسیقی قرآن قرآن و موسیقی تلاوت قرآن قرآن ترجمه قرآن موبایل: تالار گفتمان
sadafi کاربر عادی وضعيت: آفلاين 9 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 8220 تشکر کرده: 4 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 6 اسفند ماه ، 1388 13:09:20 موضوع مطلب: معنویت در قرائت قرآن
سلام.یه سوال بزرگ برای من پیش اومده.می خوام ببینم نظر شما چیه.
به نظر من ما اینقدر در لحن فرو رفتیم که تجوید و ...و از همه مهمتر عنصر معنویت رو در قرائت فراموش کردیم.
در حالی که معنویت یکی از فاکتور های اصلی قرائت مصری هاست.
نظر شما چیه؟
آخرين ويرايش توسط sadafi در تاريخ چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 11:30:38; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
qquran کاربر ویژه وضعيت: آفلاين 12 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 55 امتياز: 23630 تشکر کرده: 0 تشکر شده 11 بار در 10 پست
محل سكونت: gilan
ارسال شده در: پنجشنبه، 6 اسفند ماه ، 1388 13:50:16 موضوع مطلب:
قبول دارم این نظر رو.قرای مصری که تو این 2 سال به ایران سفر کردند صداهای از کار افتاده و ضعیفیی داشتند (شیخ شاذلی و شیخ هلباوی)اما با همون صداهای داغون تونستند از خیلیا موقع تلاوت اشک بگیرند..و این برمیگرده به اون حسی که تو تلاوت دارن که ناشی از اخلاقشون و ارزشی هست که برای معنویات قائلند.من فکر میکنم نمونه کامل این صفت در قرای ایرانی استاد حاج محمود لطفی نیا هست که بارها دیده شده موقع تلاوت قرآن ابتهالات و حتی ترتیلش خیلی ها اشک از چشماشون سرازیر میشه